ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan Kaymakam Yücel'e jest...

Bostanlıspor'dan Kaymakam Yücel'e jest...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan Kaymakam Yücel'e jest...

Bostanlıspor Kulübü, Kuşadası'na tayini çıkan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel'i ziyaret ederek, "Karşıyaka sizi asla unutmayacak" dedi.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy ve eğitim komitesi başkanı Yılmaz Durmaz, 5 yılını doldurması nedeniyle son kaymakamlar kararnamesi ile tayini Kuşadası'na çıkan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel'e veda ziyaretinde bulundu.
Bostanlıspor'un "Sadettin Yücel- 35" yazan formasını Kaymakam Yücel’e hediye eden Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, "Bu kent ve Bostanlıspor ailesi sizi ve yaptığınız hizmetleri asla unutmayacak. Her alanda olduğu gibi spora olan sevginiz, eski bir voleybolcu olmaktan kaynaklanan spor aşkınız, kentimiz sporunda oldukça hissedildi. Sadece sporda değil, her kesimde ve vatandaşlarla olan iletişiminiz hepimizi mutlu etti. Bir devlet adamı güvenilirliğini hissettirdiğiniz ve Karşıyaka’ya hizmetleriniz  için size şahsım, yönetim kurulumuz ve Bostanlıspor ailesi adına çok teşekkür ederim" dedi.
Erboy, Kaymakam Yücel'i Bostanlıspor'un yönetim kurulu kararıyla "onursal üye" yapıldığını da ifade ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fuarda Karşıyaka coşkusu
Sonraki Haber Karşıyaka, Nazilli Belediyespor karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?