ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan bir ilk daha...

Bostanlıspor'dan bir ilk daha...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan bir ilk daha...

Amatör spor kulübü olmasına karşın sporun çeşitli branşlarında ve sosyal sorumluluk projelerinde öncü gençlik spor kulübü olan Bostanlıspor İzmir’de bir ilki daha gerçekleştirecek.

Bostanlıspor, önümüzdeki haftalarda 6-12 yaş grubuna hitap edecek olan “OSET e-trıal motosiklet eğitim kursları” açıp, kendi sporcusunu yetiştirecek ve motosiklet sporlarına da iddialı girecek…

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, 23 spor branşına yenilerini eklemek ve öncü olmaya devam edeceklerini ifade ederek, şu açıklamayı yaptı:
“Günümüzde her yaş grubu tarafından sevilen ancak tehlikeli olduğu iddiasıyla da bazı aileler tarafından olumlu gözle bakılmayan motosikleti biz spor dalı olarak kabul edeceğiz. Çocuk yaşta verilecek doğru eğitimler ve donanım ile tehlike tamamen ortadan kalkacak. Bu kez zevkli ve heyecanlı bir spor dalı olarak karşımıza çıkacak. Biz bunun için tüm hazırlıklarımızı sürdürüyor ve son aşamamızda bir kez daha gözden geçiriyoruz. İyi eğitimcilerle anlaşarak, dünyanın en iyi marka e-trıallerine yatırım yaparak İzmirli, Karşıyakalı, Bostanlılı gençleri, çocukları yepyeni bir spor dalıyla buluşturacağız.”

Erboy, gençlerin Enduro ve moto kros motosikletlerinin öncesinde e-trıal ile tanıştıracaklarını da ifade ederek, “adrenalinin ve yeniliklerin öncüsü olup en önemli vizyonu, yakınlık, doğru iletişim, güler yüzlü ve sporun doğru adresi olan Bostanlıspor’u yeni motor severlerle buluşma noktası haline getireceğiz. Kask, bot, ful donanım, her türlü koruyucu malzeme, Aksesuar ile bu sporun öncüsü olup, İskandinav ülkeleri (İsveç, Finlandiya) başta olmak üzere Fransa, İtalya, İngiltere ve Amerika’da popüler olan bu sporu İzmir’de belli bir yere getireceğiz” dedi.
Bostanlıspor’un OSET E-TRIAL eğitim kurslarına ilk etapta 6-12 yaş ön kayıtların Bostanlıspor’un Gode Cengiz Spor Tesislerindeki kulüp binasında başlamış olup, kursların en kısa sürede start alacağı ve eğitimlerin Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapılacağı da açıklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sorunları ''Aile Üniversitesi'' çözecek
Sonraki Haber İzmir'de 19 Mayıs coşkusu günlerce sürecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?