ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’a MuayThai’de Türkiye 2.liği geldi

Bostanlıspor’a MuayThai’de Türkiye 2.liği geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’a MuayThai’de Türkiye 2.liği geldi

Çanakkale’de 650 sporcunun katılımıyla yapılan “Çanakkale ve 15 Temmuz Destanı Şehitleri Minikler ve Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonası”nda Bostanlıspor Türkiye İkinciliği kazandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Naim Süleymanoğlu Spor Salonunda yapılan şampiyonaya Sağlam Adam Spor Salonu’nda çalışan 5 sporcusu ile katılan Bostanlıspor başarılı sonuçlarıyla dikkatleri çekti. Bir gümüş, bir de bronz madalya kazanan Bostanlısporlu sporcuların antrenörü Aytaç Uyanıker, “finalde hakkımız yendi. Resmen kazandığımız maç rakibe hediye edildi. İtiraz ettik, maçın kasetini yeniden izlemelerini istedik ancak sonuç değişmedi. İzmir olarak lobimiz ne yazık ki yok” dedi.    
Bostanlıspor’un kick boks ve muaythai da geleceğin şampiyonlarını yetiştireceğini ifade eden Aytaç Uyanıker şöyle konuştu: “Bostanlıspor adını Türkiye Şampiyonalarında daha sık duyacaksınız. Çanakkale’deki şampiyonada altın madalyayı ringde kazanan, masada kaybeden Ahmet Fikret Belpınar Türkiye 2.si oldu. Elif Özben çeyrek finalde şansız şekilde son anda tecrübesizliğinin cezasını çekti ve yenildi, madalyayı kaçırdı.  Diğer 3 sporcumuz Kayra Soykamer, Ş. Berat Karademir, Kadir Efe Yazıcı da ilk kez katıldıkları şampiyonada tecrübe kazandı.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kas hastası Ender yatağına kavuştu
Sonraki Haber CHP İlçe Başkanı Yıldırım kızını partiye üye yaptı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?