ANA SAYFA > SPOR > BOSTANLISPOR YÜZME OKULU AÇIYOR

BOSTANLISPOR YÜZME OKULU AÇIYOR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BOSTANLISPOR YÜZME OKULU AÇIYOR

Amatör branşlardaki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Bostanlıspor, “Şampiyonlar sizi bekliyor” sloganıyla başlattığı Yaz Spor Eğitim okullarına yüzme okulunu da ekledi.

Bu yıl ilk kez Karşıyaka’da 6-14 yaş grubuna “Yaz Yüzme Okulu” açacak olan Bostanlıspor kayıtları sürdürüyor.
Haftanın iki günü yarı olimpik yüzme havuzunda yapılacak olan çalışmaları deneyimli yüzme antrenörlerinin yöneteceğini ifade eden Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Spor Okulları sorumlusu Berkan Sayal, “Karşıyaka’da çocuklarımızın yüzme sporuna olan merakı ve gelen yoğun talep nedeniyle bu yıl ilk kez Karşıyaka’da yaz yüzme eğitim okulu açtık. Kayıtlarımız devam ediyor. Yüzme Okulumuz önümüzdeki hafta faaliyete geçecek. 05447351912 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabileceği gibi, Bostanlıspor’un Gode Cengiz Tesislerindeki kulüp binasında da kayıt yaptırabilirsiniz” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BAŞKAN AZİZ KOCAOĞLU ZEHİRLENDİ...
Sonraki Haber ÜNLÜ OYUNCU SEFERİHİSAR'DA EVLENDİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?