ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor yeni antrenörünü yine kendi içinden buldu…

Bostanlıspor yeni antrenörünü yine kendi içinden buldu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor yeni antrenörünü yine kendi içinden buldu…

Bostanlıspor’da futbol takımında antrenör değişimi… Futbol A Takım ve Alt yapı takımları teknik sorumluluğuna Mustafa Oral getirildi… Daha önceki yıllarda olduğu gibi yine kendi bünyesinde yetişen bir antrenör A Takımının başına getirilmiş oldu…

Bostanlıspor Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, futbol takımındaki kan değişikliğinin A Takım ve alt yapı takımlarında olumlu yönden büyük değişime neden olacağını ifade ederek, şu açıklamayı yaptı:
“Bostanlıspor olarak çeşitli alternatif sporlarda başarılı olmamıza rağmen futbol branşımız bizim olmazsa olmazımız. Futbol takımımızı yarışmacı takımdan çok, yetiştirici ekip hüviyetine büründürmüştük. Nitekim bu yıl antrenörümüzle birlikte, 7 futbolcu arkadaşımızı bir üst liglere gönderdik. Bu yıl İzmir 2. Amatör Ligde A Takımımızı daha da gençleştirerek, hem şampiyonluğa oynayacağız. Hem de yetiştiricilik unvanımızı sürdüreceğiz. A Takım, alt yapı takımlarımız ve futbol okulumuzun aynı sistemle çalışması için de futbol teknik sorumluluğuna Mustafa Oral’ı getirdik.  Yeni antrenörümüz A Takımın yanı sıra tüm futbol takımlarından da sorumlu olacak ve antrenörlüğünü de yapacaktır. Arzu ettiği taktirde kendisine yardımcı da alacağız.”
Bostanlıspor’da futbol oynayan, menajerlik yapan ve son 4 sezon antrenör ve teknik sorumlu olarak  görev yapan Atıl Bitikoğlu’nun ayrılmasıyla yine kendi içinden antrenörünü bulan Bostanlıspor’da  futbol okulu ve alt yapısında görev alan, bu sezon A Takım antrenörlüğüne getirilen Mustafa Oral, öncelikle başkanımız Avni Erboy’a, yönetim kuruluna ve Bostanlıspor ailesine teşekkür etti.
Oral, “Öncelikle böyle bir görev ve güvendiği için başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Takımda gençleştirmeye gidip mücadele hırsı olan oyunculardan kurulu yeni bir takım oluşturma amacındayız ve şimdiden araştırmalarımıza başladık. Sahada mücadelesiyle de centilmenliğiyle de örnek bir takım olmak için çalışacağız. Bu aşamada ilgili genç arkadaşlarımıza da kapımız açık, ekibimizin bir parçası olmak isteyenleri aday kadro seçmelerimize davet ediyoruz" dedi.

Mustafa Oral kimdir?
"1986 Aydın doğumlu. Konyaspor genç takımlarında oyunculuk geçmişi olup devamında antrenörlüğe adım attı. Nergizspor, Karşıyaka Kültürspor kulüplerinde altyapı antrenörlüğü ve yardımcı antrenörlük görevlerinde bulundu.  2014 yılında Bostanlıspor futbol okulunda görev aldı. Altyapı antrenörlüğü görevine üstlendi.  Bu sezon da A Takım teknik sorumluluğuna getirildi. BESYO’dan mezun olduktan sonra bilgisayar mühendisliğini bitirdi.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı'nda burs başvuruları sona eriyor
Sonraki Haber İşbirliğini sürdürme çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?