ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor yaz spor okulları start alıyor...

Bostanlıspor yaz spor okulları start alıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor yaz spor okulları start alıyor...

Bostanlıspor'un çeşitli branşlarda milli eğitime bağlı okulların kapalı olduğu yaz döneminde açacağı spor okullarının 22 Haziranda start alacağı açıklandı.

Bostanlıspor Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, bu yıl futbol, basketbol, tenis, cimnastik, ragbi, beyzbol, softbol, masa tenisi, aikido, kılıç sanatı branşlarında yaz spor okulları faaliyete geçireceklerini ifade ederek, şu açıklamayı yaptı:
"Kayıtlarımız Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde bulunan kulüp binamızda başladı. Çeşitli yaş gruplarına spor yaptırmak istiyoruz. Amacımız doğru eğitim ile çocuklarımızı spor terbiyesi, eğitimi ve öğretimi ile bilinçli olarak geleceğe hazırlamak. Yola çıkarken ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün (Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda da ahlaklı olanını severim) sözünü kendimize örnek aldık ve çalışmalarımızı da bu söz üzerine odakladık. Yaz tatiline çıkmayan, yazlığına uzun süreli gitmeyecek olan tüm çocuklarımızı spor yapmaya bekliyoruz."

Tuğsavul, tenis, futbol, basketbolda kişisel gelişim ve beceri kursların, geleceğe bire bir hazırlanmak isteyen sporcuların da özel dersler alabileceğini ifade ederek, "Bostanlıspor'da her yaş grubundaki kişiye spor yapma olanağı vardır. Gündüz ve akşam ne zaman isterseniz buyurun spor yapmaya gelin" dedi.
Bostanlıspor Yaz Spor Okullarına www.bostanlispor.com resmi web sitesi veya 0-544-7351912 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirliler, ''yeryüzü sofrası''nda buluştu
Sonraki Haber Gelişimli gençlerden, sanat dolu etkinlik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?