ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Sakız Yolcusu…

Bostanlıspor Sakız Yolcusu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Sakız Yolcusu…

Bostanlıspor, Sakız Adası spor kulüplerinden Mikrasiatiki’den aldığı teklif üzerine Sakız Adası’na giderek iki özel futbol maçı yapacak.

Eylül ayında planlanan A ve alt yapı düzeyindeki futbol maçlarının “Türk-Yunan dostluğu”nu pekiştirmek amacıyla önemli olduğunu ifade eden Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “Sakız Adası ile Karşıyaka- Lailapas futbol takımlarının arasında yarım kalan maçlarla doğan dostluğu Bostanlıspor olarak devam ettiriyoruz. Sakız Adası’nda yaşayan, Bayraklı doğumlu Maria Saulika’nın temasları sonunda Bostanlıspor’un Sakız Adası ile sportif temasların yapılmasının temellerini attık. Futbol A ve alt yapı takımları başta olmak üzere Masa Tenisi, kick boks, dart, voleybol ve basketbol maçları için görüşmeler yaptık. En son Maria Saulika’nın daveti üzerine gittiğim Sakız Adası’nda Mikrasiatiki’nın genç Kulüp Başkanı Konstantinos Boulaseris ile görüşerek, ikili maç organizasyonları konusunda anlaştık. İlk etapta A futbol takımımızı eylül ayında Sakız’a götürerek özel maç yapacağız. Bu konuda Yunan takımının liginin kesinleşmesi ve boş haftasını bekleyeceğiz. Daha sonra da Mayıs sonunda da onları Karşıyaka’ya davet ederek Hasan Türker veya Efsaneler Futbol Sahasında özel bir maç yapacağız” dedi.
Sakız Adası’nda A.S.E.A masa tenisi takımı antrenörüyle, ayrıca Nireas Kardamilon voleybol alt yapı takımları baş antrenörü Fragoulis Kyladiris ve asistan coch Angeles Kytrilakis ile görüşerek özel maçlar için anlaşmaya vardıklarını sözlerine ekleyen Avni Erboy, şöyle dedi:
“Bu konularda Sakız Adası'nda, kökleri Türkiye'de olan, Bayraklı doğumlu Maria Soulika'ya tam yetki verdik. Bizim için temasları sürdürecek ve özel maç programlarını yaparak bize iletecek. Ardından da takımlarımızla Sakız Adası’na gideceğiz, onları da Karşıyaka’ya davet ederek ağırlayacağız. Voleybol takımımız olmadığı için öneriyi Karşıyaka Voleybol Şubesine ilettik. Memnunlukla karşıladılar. Diğer spor branşlarımızın takımlarını da Sakız Adası'na götüreceğiz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Meyhaneci Ramazan'ın oğlu Salih vefat etti...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor hentbolde süper lige davet edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?