ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Masa Tenisi'nde yine kürsüye çıktı

Bostanlıspor Masa Tenisi'nde yine kürsüye çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Masa Tenisi'nde yine kürsüye çıktı

Bostanlıspor Bayanlar Masa Tenisi takımı yeni bir başarıya daha imza attı ve kürsüye çıktı.

İzmir Halkapınar Spor Tesisleri Masa Tenisi Salonu'nda yapılan İzmir Gençler Takımlar, tek ve çiftler Masa Tenisi Birinciliklerinde Bostanlıspor genç kız takımı İzmir Büyükşehir Belediyespor takımlarının ardından kürsüye çıkan ikinci takım olarak büyük başarı elde etti...

Kısa bir süre önce kurulan Bostanlıspor Genç Kız Masa Tenisi takımının kürsüye Ekin Yeler, Ezgi Karaca, Nazlıcan Seçkin'den  kurulu ekip 2. takım olarak, İzmir Büyükşehir Belediyespor A ve B Takımlarının ardından 3. olarak çıkmasının büyük başarı olduğunu belirten Bostanlıspor Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, "Büyük bayanlardaki ikincilik ve üçüncülükten sonra genç kızlarımızla gelen üçüncülük kupası bizleri mutlu etti. Gelecek için de umut verdi. Şimdi hedefimizde daha iyi başarılar ve erkeklerimizden de gelecek kupalara odaklanacağız. Bu başarıyı elde eden başantrenörümüz Mustafa Şaşmaz ve sporcularımızı kutluyoruz" dedi.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2018 İzmir İşgücü Piyasası Araştırması raporlaştırıldı
Sonraki Haber TSYD İzmir Şubesi üyeleri 2018'e Çeşme'de veda etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?