ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Masa Tenisi'nde yeni dönem başlıyor

Bostanlıspor Masa Tenisi'nde yeni dönem başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Masa Tenisi'nde yeni dönem başlıyor

Bayanlarda İzmir ikincisi olan Bostanlıspor'un erkek ve kadın masa tenisi çalışmaları önümüzdeki hafta sonunda başlayacak.

Bostanlıspor Yönetimn Kurulu Üyesi ve Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, başantrenör Mustafa Şaşmaz yönetimindeki çalışmaların hafta sonunda başlayacağını ve cumartesi pazar günleri devam edeceğini ifade etti.
İlkay Özçelik şu açıklamayı yaptı:
"Masa Tenisinde yıldız ve genç oyuncularımızla Büyük Bayanlarda Karşıyaka'ya İzmir İkinciliğini getiren takımımızın yeni dönem çalışmaları başlıyor. Takım çalışmalarımızın yanı sıra masa tenisi okulumuzda da kayıtlarımız başladı. Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Bostanlıspor Masa Tenisi Salonumuzdaki çalışmalarımıza yeni kayıt olacaklar 0-544-7351912 numaralı telefondan ayrıntılı bilgiyi alabilirler. Bu yıl yeni sporcuların kadromuza katılmalarını bekliyor ve Karşıyakalıları masa tenisi oynamaya davet ediyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da sporla dolu günler başlıyor…
Sonraki Haber Direniyoruz, ama!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?