ANA SAYFA > SPOR > BOSTANLISPOR GENÇLERİ SPOR YAPMAYA DAVET EDİYOR…

BOSTANLISPOR GENÇLERİ SPOR YAPMAYA DAVET EDİYOR…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BOSTANLISPOR GENÇLERİ SPOR YAPMAYA DAVET EDİYOR…

Alternatif sporlarda Türkiye çapında büyük başarılar elde ederek adını bu branşlarda da başarıyla duyuran Bostanlıspor gençleri spor yapmaya davet ediyor.

Basketbol ve futbol başta olmak üzere şimdilik 13 branşta spor eğitim okulları açacaklarını ifade eden spor okulları sorumlusu Ümit Şenuyar, ön kayıtların başladığını ifade etti.
5-16 yaş arası gruplar için açılacak basketbol (kız-erkek), futbol (kız-erkek), voleybol (kız), tenis (kız-erkek), jimnastik (kız-erkek), yüzme (kız-erkek), aikido (kız-erkek), ragbi (kız-erkek), beyzbol (erkek), softbol (kız), Amerikan futbolu (erkek), sualtı ragbisi (erkek) kayıtları için 0-544- 7 35 1912 numaralı telefondan daha ayrıntılı bilgi alabileceklerini ifade eden Şenuyar, okullarda diplomalı uzman antrenörlerin görev alacağını ve fiyatların oldukça ekonomik tutulduğunu da sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber YASSICAADA'DA KEYİFLİ GÜNLER BAŞLIYOR...
Sonraki Haber SAĞLIKLI YAŞAM KULÜPLERİ'NİN FİNALİ YAPILDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?