ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor futbolda denemeler başladı...

Bostanlıspor futbolda denemeler başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor futbolda denemeler başladı...

Bostanlıspor A Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına deneme antrenmanlarıyla başladı.

Yeni sezonda da genç kadrosuyla İzmir Amatör Ligde mücadele edecek olan Bostanlıspor, denemelere başladı. 16-25 yaş grubu futbolcuların denendiği antrenmanların Bostanlıspor'un Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim futbol sahasında devam edeceğini ifade eden futbol şube sorumlusu Taner Çınar, "İki yıldır proje takımı olarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Hedefimiz 5 yılın takımını kurmak ve bu planladığımız tarihten sonra da büyük atılım yapmak. Kendi oyuncularımızla ligde mücadele etmeyi amaçladığımız için daha çok genç ve lisansı olmayan oyuncular üzerinde duruyoruz. Denemeye çıkmak isteyen tüm futbolcuları bekliyoruz" dedi.
Mustafa Oral yönetiminde sezonun ilk çalışmasını Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasında yapan Bostanlıspor, denemeye gelen 7 futbolcuyu da bu antrenmanda görme şansı yakaladı. Oral, genç ve yetenekli oyuncuları takımına davet ederek, "ahenkli bir ortamda fair play ruhu ile futbol oynamak isteyen herkese kapılarımız açık. Buyursunlar gelsinler" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yelkende 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda yarışacağız...
Sonraki Haber Karşıyakalı aile kaza geçirdi, 1 ölü 5 yaralı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?