ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor futbolda antrenör Mustafa Oral ile devam ediyor

Bostanlıspor futbolda antrenör Mustafa Oral ile devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor futbolda antrenör Mustafa Oral ile devam ediyor

Karşıyaka'nın en prestijli mahallesi, spor semti olan Bostanlı'yı temsil eden, çeşitli alternatif sporlarda başarılarıyla dikkatleri üzerine çekerek takdir gören Bostanlıspor futbolda, genç antrenör Mustafa Oral'ın üç sezon önce futbol takımları teknik sorumluluğuna gelmesiyle başlayan yeniden yapılanma süreci bu sezon da devam edecek.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, "kulübümüz için olmazsa olmaz olan futbolda da genç ve idealist antrenör Mustafa Oral'la güveniyor ve bu sezonda birlikteliğimizi sürdürüyoruz. Mustafa Oral, A ve alt yapı takımlarımızın teknik sorumlusu olarak 4. yılına gişrecek. Biz sportif başarıyı günlük elde etmenin yerine kendi oyuncumuzu yetiştirmek ve geleceğe güvenle bakmak istiyoruz. Bunun için de sabır ve istikrar diyoruz"" dedi.
Antren
ör Mustafa Oral da başkan Avni Erboy ve yönetime kendisine olan güvenden dolayı teşekkür ederek, "Üç sezon önce futbol altyapımızı kurarak sabırla başladığımız bu yolda, sıkı ve planlı çalışmalarımızla bu sezon altyapımızın ilk meyvelerini toplamaktayız. Sıfırdan kurduğumuz futbol okulunda, bugün farklı yaş gruplarımız bulunmakta ve uzun yıllar sonra bu sezon Bostanlıspor minikler kategorisinde lige katılmayı hedeflemektedir. Ayrıca kulüp geleneği haline getirdiğimiz sosyal sorumluluk  projelerimizle, çocuklarımızın sadece fiziksel değil sosyal gelişimlerine de dokunmaya gayret ediyoruz. Yine geçtiğimiz sezon uzun yıllar sonra çıkardığımız genç takımımızla, skordan önce hedefimiz olan üstyapıya oyuncu yetiştirme amacına ulaştık ve bu sezon A takımımıza genç takımdan 17-20 yaş aralığında 6 oyuncu kazandırdık. Hedeflediğimiz genç, ahlaklı, sporcu ruhu taşıyan, mücadeleci bir takım için yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda futbola ilgili her yaştan gençleri kulübümüze bekliyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediye Başkanlığı 2. Tenis Turnuvası başladı
Sonraki Haber KODA yeni sezona İdil Biret ile başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?