ANA SAYFA > SPOR > BOSTANLISPOR ERKEK RAGBİ TAKIMI 1. LİGE ÇIKTI

BOSTANLISPOR ERKEK RAGBİ TAKIMI 1. LİGE ÇIKTI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BOSTANLISPOR ERKEK RAGBİ TAKIMI 1. LİGE ÇIKTI

Peşpeşe elde ettiği başarılarla Türkiye çapında ses getiren Bostanlıspor, bu kez de Türkiye Erkekler Ragbi 2. Liginde şampiyon olarak 1. Lige yükseldi...

A Grubunda mücadele ederek, grup maçlarını yenilmeden ilk sırada tamamlayan Bostanlıspor, play offda rakibini farklı skorla yendi.
Buca Stadı'nda oynanan play off maçında İstanbul Ragbi Sevenler Spor Kulübü takımını karşısında etkili oynayan ve rakibini 21-8 yenerek 2. Ligde yenilmeden şampiyonluğu elde eden Bostanlıspor, gelecek sezon Türkiye Erkekler Ragbi 1. Liginde oynama hakkını elde etti...
Buca İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibine ilk try'dan (gol) sonra büyük üstünlük kuran ve ilk yarının son dakikasında da try yaparak durumu 19-8'e getiren Bostanlıspor'un son try'ına itiraz ederek hakemin üzerine yüklenen İstanbul Ragbi takımı oyuncuları, hakemin try'ı geçerli sayması üzerine sahadan çekileceklerini, ifade ettiler. Ekstra atış yapılırken de İstanbul takımı sahadan çekildi, 2. yarıya çıkmadı. Böylelikle maçı 21-8 kazanan Bostanlıspor erkek takımı şampiyon olarak 1. Lige yükseldi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2015 MODELLERİ VİTRİNLERDEN ÖNCE AYAKKABI KIŞ FUARI’NDA
Sonraki Haber ŞİMŞEK: MASAYA İMZA ATMAK İÇİN OTURACAĞIM

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?