ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor, bisiklet ve dağcılık şubelerini açıyor...

Bostanlıspor, bisiklet ve dağcılık şubelerini açıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor, bisiklet ve dağcılık şubelerini açıyor...

Karşıyaka'da alternatif sporların merkezi olan Bostanlıspor, bisiklet ve dağcılık branşlarını faaliyete geçiriyor.

Bostanlıspor Yönetim Kurulu'nun, gelen yoğun istek üzerine bisiklet ve dağcılık branşlarını da tescilleyip şube haline getirme kararı aldığını ve bu konuda başkan Avni Erboy'a yetki verdiğini belirten asbaşkan Muzaffer Tuğsavul,  "Bostanlıspor Yönetim Kurulu böylelikle tescilli branş sayısını 26'ya yükseltmiş oldu" dedi.

Asbaşkan Muzaffer Tuğsavul, "Bostanlıspor'un Karşıyakalılara hizmeti devam ediyor. Bisiklet ve dağcılık sevenlerden gelen yoğun istek üzerine bisiklet ve dağcılık sporlarını da faaliyete geçiriyoruz. Yeni branşlarımız için şube başkanlarımızı yakında açıklayacağız. Dağcılığın içinde doğa ve yürüyüşü de yer alacak. Bisiklet ve dağcılıkta her hafta bir aktivite yapmayı düşünüyoruz. Bunun için de çalışmalarımız sürüyor. Karşıyakalı bisiklet ve dağcıları bunun yanı sıra da doğa sevenleri ve gezginlerimizi de Bostanlıspor'a davet ediyoruz" dedi.
Tuğsavul, tüm branşlarda olduğu gibi bisiklet ve dağcılık da sosyal sorumluluk projeleri üreteceklerini, en kısa zamanda da aktivitelerine başlayacaklarını sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan camiaya destek çağrısı
Sonraki Haber Günahların doğuşu!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?