ANA SAYFA > SPOR > BOSTANLISPOR BEYZBOLDE FARKINI GÖSTERDİ

BOSTANLISPOR BEYZBOLDE FARKINI GÖSTERDİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BOSTANLISPOR BEYZBOLDE FARKINI GÖSTERDİ

Antalya Kemer’de yapılan Türkiye Beyzbol Şampiyonası’na katılan Bostanlıspor 32 takım arasında farkını ortaya koydu.

10-12 yaş grubunda kazandığı “En küçük sporcu” ödülünün yanı sıra, turnuva boyunca davranışlarıyla parmakla gösterilirken, ortaya koyduğu mücadele ile “geleceğin şampiyonları” olarak işaret edildi.
13-15 yaş grubunda yarıfinale yükselen Bostanlıspor, yarıfinalde Ankara ekibine, son topla maçı 6-5 kaybetti. Yenildiği takım da finalde kaybedince, statü gereği tek yenilgiyle dereceye giremedi, 4. Oldu.
“Hata yapmasak ve finale kalsak, şampiyon olarak İzmir’e dönecektik. Veya bizi yenen takım finalde son anda bir sayı ile kaybetmeseydi, 3. olacaktık” diyen Bostanlıspor antrenörü Bülent Sönmez, “şans bir kez bizden yana olmadı. Ancak bu durumdan ders çıkaracağız” diyerek şöyle konuştu:
“Başkanımız Avni Erboy bizi yalnız bırakmadı. Her maçımızda yanımızdaydı. Hem 10-12, hem de 13-15 yaş grubumuz en alt yaştaki sporcularla mücadele etti. Gelecek yıl yaşıtlarımızla oynayacağız. Acısını çıkaracağız. +16 da dâhil 3 kategoride kupa alacağız” dedi.
Beyzbolde Bostanlıspor’un farkını gerçekten gösterdiğini ve Kemer’deki şampiyonada taktir topladığını belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “sonuçtan çok örnek takımlar olarak gösterilmek bizi mutlu etti.  10-12 yaş grubumuzda yer alan Mehmet Can Kömürcü 8 yaşında olması nedeniyle turnuvanın en küçük sporcusu ödülünü aldı. Takımımız turnuvanın en genç takımıydı. Bir üst kategorideki takımımız da yaşıtlarından 2 yaş küçük olmanın dezavantajını yaşadı. Şans da yanımızda olmayınca şampiyonluk gitti. 32 takım arasında alınan 4.lük başarı. Ancak biz başarı olarak kabul etmiyoruz. Sporcularımızın maç sonundaki gözyaşları bunu gösterdi. Final oynamak hakkımızdı ama olmayınca da olmuyor. Beyzbolde yatırıma İzmir’in tek kulübü olarak devam edeceğiz. Karşıyaka Belediyesi’nin desteğiyle gelecek turnuvalarda hedef kesinlikle şampiyonluk olacak” dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber DÜNYA ÇOCUKLARI 22.KEZ KARŞIYAKA'DA
Sonraki Haber KÖY ENSTİTÜLERİ RUHU YENİDEN CANLANIYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?