ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı Rotary'den APİKAM'a anlamlı ziyaret

Bostanlı Rotary'den APİKAM'a anlamlı ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı Rotary'den APİKAM'a anlamlı ziyaret

Bostanlı Rotary Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ahmet Piriştina Kent Arşivi Müzesi Şube Müdürü Ayşe ÜNGÖR ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Hasan Tahsin KOCABAŞ’ın ev sahipliğinde geçen ziyarette Uluslararası Rotary 2440.Bölge Rotary Federasyonu Başkanı Lütfi DEMİR ve Bostanlı Rotary Kulübü Başkanı Süleyman YILMAZ’da hazır bulundu.

Ziyaret sırasında rotaryenlere kent tarihi ve müze ile ilgili bilgi verildi. Kent tarihi hakkında ortaklaşa yapılabilecek projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sırasında konuşan Bostanlı Rotary Kulübü Başkanı Süleyman YILMAZ “ “İzmir, her alanda olduğu gibi kent arşivi konusunda da ülkemizde örnek oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ülkemizin yerel tarih bilinci ve kent belleğinin oluşumuna yaptığı katkılar çok önemli. İzmir Cumhuriyetin sembol kentidir. Biz Rotaryenler kentimize ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkıyoruz” dedi.

Rotaryenler ziyaret sırasında KENT ve ULAŞIM sergisini gezme fırsatı buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 3 Anadolu Lisesine sınavla girilebilecek
Sonraki Haber Gençlerarası Münazara Yarışması'nı Karşıyaka Lions Kulübü kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?