ANA SAYFA > GÜNDEM > BOSTANLI PAZARYERİ OTOPARK OLACAK

BOSTANLI PAZARYERİ OTOPARK OLACAK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BOSTANLI PAZARYERİ OTOPARK OLACAK

Bostanlı ve çevresindeki otopark sorununa kalıcı bir çözüm bulmak için harekete geçen Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı pazaryerinin, Çarşamba hariç, diğer 6 gün boyunca park alanı olarak kullanılması için çalışma başlattı.

Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Bostanlı ve çevresindeki otopark sıkıntısını bu şekilde aşacağız. İlerleyen süreçte, yeni otopark alanlarını da ilçemize kazandıracağız” dedi.

700 ARAÇ PARK YAPABİLECEK

Yapılan çalışmaya göre; Bostanlı pazaryeri, pazarın kurulduğu salı günü saat 22.00 ile çarşamba günü saat 00.00 saatleri arası dışında kalan 6 gün boyunca otopark olarak kullanılacak. Aynı anda 700 araç park yapabilecek. Otoparktan daha fazla vatandaşın yararlanması amacıyla, park saatine göre ücretlendirme yapılacak.

YENİ OTOPARKLAR DA AÇILACAK

Otoparkın hizmete alınmasının ardından Bostanlı ve çevresinde kronikleşen otopark sorunu büyük ölçüde çözülmüş olacak. Sadece Bostanlı’da ikamet edenlerin dışında, bölgedeki kafe ve restoranların müşterileri de yeni açılacak otoparka yönlendirilecek. Bostanlı ve çevresindeki otopark sorununu bu sayede azaltmayı hedefleyen Karşıyaka Belediyesi, diğer bölgelerde de yeni otopark yerleri arayışını sürdürüyor.

fbdvd

“OTOPARK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Pek çok il ve ilçenin kronikleşen sorunu haline gelen otopark sıkıntısını çözmek için uğraşıyoruz. Artan nüfus karşısında, yollar ve park alanları araçları taşıyamaz duruma geldi. Bunun üzerine, yeni otopark arayışlarımız sürerken, mevcut alanları da değerlendirmek için çalışma başlattık. Bostanlı ve çevresinin park sorununu bir nebze de olsa çözeceğiz. Büyükşehir Belediyemizin, bölgesel otopark projeleri ile de otopark sorununu tamamen ortadan kaldıracağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ANNELER BEBEKLERİNİ SEVEREK EMZİRMELİ
Sonraki Haber 16 BİN HASTAYA EVİNDE ZİYARET

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?