ANA SAYFA > İZMİR > Bornova’nın emekçileri omuz omuza 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı

Bornova’nın emekçileri omuz omuza 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova’nın emekçileri omuz omuza 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Bornova Belediyesi çalışanları Fen İşleri Şantiyesi’nde bir araya geldi. Başkan Atila burada “mesai arkadaşlarım” dediği çalışanlarla buluştu.

Bornova Belediyesi çalışanları; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Bornova Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi’nde bir araya geldi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da emekçileri yalnız bırakmadı. Hep birlikte çekilen halaylarla bu özel gün kutlandı.

1 Mayıs’ın hak ve özgürlük mücadelesinde çok önemli bir gün olduğunu belirten Atila, “Hepimizin kardeşçe, birbirimizi ötekileştirmeden yaşamaya ihtiyacımız var. Bornova Bizim evimiz. Bizim evimizde güler yüz, saygı ve sevgi var. Çalışanlarımızın emeği geleceğimizin, Cumhuriyetimizin, Atatürk ilkelerinin en önemli güvencesi. Bugüne kadar emek mücadelesinde hayatını kaybetmiş tüm emekçileri rahmetle anıyorum. Tüm çalışanlarımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Enginar’ın Kalbi'' muhtaç çocuklar için attı
Sonraki Haber Narlıdere’de 1 Mayıs coşkusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?