ANA SAYFA > SPOR > Borç nedeniyle sulama yapılamıyor, çimler sararıyor!..

Borç nedeniyle sulama yapılamıyor, çimler sararıyor!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Borç nedeniyle sulama yapılamıyor, çimler sararıyor!..

Karşıyaka Spor Kulübü Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki futbol antrenman sahasının sulandığı tatlı su kuyusunun elektriği, borcu ödenmediği için kesilince çimler susuzluktan yanma tehlikesi ile karşıu karşıya kaldı.

2011-12 sezonu öncesi 300 bin TL harcayarak drenajı, toprağı ve zeminini tamamen yeniletilen antrenman sahası 14 Ekim'de oynanan Gümüşhanespor deplasmanı öncesi susuz kaldı. Borçlar nedeniyle kesilmeye neden olan elektrik  borcu aradan geçen yaklaşık 1 aylık süreçte ödenmedi.
Bu nedenle de sahayı sulamakta güçlük yaşayan Karşıyaka, çimlerin yanmaması için birkaç kez tankerle su getirtip sulama yaptı. Kentte Kasım ayı da yağışsız geçince çimlerin bazı kısımları sararmaya başladı. Sahayı kaybetmemek için su sıkıntısını çözmeye çalışan yeşil-kırmızılılar, haftaya her sezon Ekim-Kasım aylarında yapılan ara ekimi yaptırıp zemini korumaya çalışacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tribünü hurda diye satan yöneticilere suç duyurusu...
Sonraki Haber Başak: Karşıyaka Stadı için itirazlar manidar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?