ANA SAYFA > GÜNDEM > BİSİKLET TUTKUNLARI KARŞIYAKA'DA BULUŞTU

BİSİKLET TUTKUNLARI KARŞIYAKA'DA BULUŞTU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BİSİKLET TUTKUNLARI KARŞIYAKA'DA BULUŞTU

Karşıyaka Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “7’den 77’ye Bisiklet Turu” İzmirli bisiklet tutkunlarını bir araya getirdi.

Anayasa Meydanı’ndan başlayan tura yaklaşık 150 bisikletli katıldı. Bisiklet tutkunları ile birlikte tura eşlik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu tür etkinliklerin, gelecek yıllarda geliştirileceğini ve artırılacağını söyledi.

SAHİLDE TUR ATTILAR

Anayasa Meydanı'ndan pedal çevirmeye başlayan bisikletçiler, sahil boyunca tur attı. Bisiklet tutkunları, Balıkçı Barınağı’nın önündeki kavşaktan geriye dönerek yine Anayasa Meydanı’nda turu tamamladı. Etkinliğe  katılan herkese tişört ve şapka dağıtıldı. Ünlü bisiklet markası BİSAN da kura ile 5 kişiye bisiklet hediye etti.

BİSİKLET YAŞAM TARZIDIR

Kent içi ulaşımda bisiklet kullanımını özendirmek istediklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Bisiklet etkinliklerimizi geliştirerek artıracağız. Ben de sizler gibi yaşam tarzı olarak bisiklete binmeyi benimsiyorum ve kent içi ulaşımda bisikleti kullanmaya devam edeceğim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR ORTAOKULLAR TENİSTE TÜRKİYE İKİNCİSİ
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?