ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Binlerce Sıla hayranı Çeşme Amfi Tiyatro'yu doldurdu

Binlerce Sıla hayranı Çeşme Amfi Tiyatro'yu doldurdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Binlerce Sıla hayranı Çeşme Amfi Tiyatro'yu doldurdu

Kerki Production ve Solfej Organizasyonun'un düzenlediği Harbiye konserlerinde beş gün üst üste sahne alarak İstanbul seyircisine unutulmaz anlar yaşatan Sıla, Ege Turnesi kapsamında gözde tatil beldelerinden Çeşme’de konser verdi.

Çeşme Amfi Tiyatro'yu tıklım tıklım dolduran 5 binin üzerinde Sıla hayranı, yaklaşık üç saat süren konserde güzel şarkıcıya hemen her şarkıda eşlik etti.

Ünlü şarkıcıyı izlemeye Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ula Belediye Başkanı Sibel Uyar gibi isimler başta olmak üzere beş binin üzerinde hayranı gelirken Çeşme Amfi Tiyatrosu tıklım tıklım doldu. Sıla Her zaman olduğu gibi en güzel şarkılarını hayranları için söyledi. Sıla Diğer konserlerinde odluğu gibi üç kıyafet değiştirdi. Konserine slow şarkıları ile başlayan Sıla yaklaşık üç saat sahnede kalarak ayakta alkış alkışlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkan Saylan Kız Öğrenci Konukevi’nde yeni dönem kayıtları başladı
Sonraki Haber Başkan Kocaoğlu, zabıtalar için destek istedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?