ANA SAYFA > GÜNDEM > BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ÖFKE VE STRESE KARŞI EĞİTİM

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ÖFKE VE STRESE KARŞI EĞİTİM

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ÖFKE VE STRESE KARŞI EĞİTİM

Hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşların belediye ile olan ilişkilerini güçlendirmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, kurum içi eğitim programlarını artırdı.

Başta zabıta ve halkla ilişkiler olmak üzere, vatandaşlarla birebir iletişim halinde olan birim çalışanlarına iletişim becerileri, öfke kontrolü ve stresle başa çıkma yöntemleri konularında eğitim verildi. 

İNTERAKTİF EĞİTİM

Bilişim Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği (BEKAT) tarafından hazırlanan eğitim programı 2 gün sürdü. Prof. Dr. Mustafa Gündüz ve ekibi, vatandaşlarla nasıl diyalog kurulması gerektiğini, sorunların çözümüne yönelik atılması gereken adımları, olumlu etki yapabilecek iletişim yöntemlerini, olumsuz tepkilere karşı öfke kontrol sistemini nasıl çalıştırmak gerektiğini anlattı. “Kendinizi iyi tanıyın ve vatandaş üzerinde olumlu bir algı bırakmaya özen gösterin” mesajı verildi. İnteraktif uygulamalarla desteklenen programda, iş ortamında stresi azaltma ve öfkeden kurtulma konusunda da örnekler verildi.

“OLUMLU ALGI YARATMALIYIZ”

Vatandaşlara daha kaliteli ve güzel hizmet vermek için her belediye personelinin, kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Herkesin kendine göre bir sorunu var ve onun çözümü için çabalıyor. Belediye çalışanları olarak bizler ise herkesin bu sorunlarını çözmek ve en aza indirmek için mücadele ediyoruz. Bu süreçte iyi iletişim kurmak, vatandaşlarımız üzerinde olumlu algı bırakmak ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutarak sorunları çözmek bizim en temel görevimiz” dedi.

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Kurum içi eğitimlerin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Akpınar “Vatandaşlarımız, belediyeyi sadece resmi daire olarak görmemeli, kendi evi gibi, sorunlarının çözüleceği huzur mekanı gibi görmeli. Biz Karşıyaka Belediyesi’ni, ilçenin en büyük sivil toplum kuruluşu yapmak için çalışıyoruz. Bunun için kurum içi eğitimlere öncelik veriyoruz. Belediyeye gelen tüm insanların mutlu ve güler yüzle ayrılmasını hedefliyoruz. Bizler büyük bir aileyiz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''EL DEĞDİRMEDEN PARK'' DÖNEMİ BAŞLIYOR
Sonraki Haber KOCAOĞLU ŞEHİT AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?