ANA SAYFA > EKONOMİ > BELEDİYE BAŞKANI İŞCİ ALACAKLARI İÇİN MAKAM ARABASINI SATTI

BELEDİYE BAŞKANI İŞCİ ALACAKLARI İÇİN MAKAM ARABASINI SATTI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BELEDİYE BAŞKANI İŞCİ ALACAKLARI İÇİN MAKAM ARABASINI SATTI

Karabağlar Belediyesi’nde tasarruf uygulaması başlatan Başkan Muhittin Selvitopu’nun lüks makam aracının da aralarında yer aldığı toplam 11 aracın satışı gerçekleşti.

Bugün gerçekleştirilen ihalede 8 araç satılırken ilk ihalede de 3 araç satılmıştı. 11 aracın satışından toplam 420 bin lira tasarruf sağlandı. Karabağlar Belediyesi’nde gereksiz harcamaların önüne geçmek, ciddi anlamda tasarruf sağlamak için düğmeye basan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu doğrultuda adım atmayı sürdürüyor. Belediye meclisinin de daha önce aldığı karar gereği belediyedeki 11 aracın satışına karar verildi ve yaklaşık 2 hafta önce gerçekleştirilen ilk ihalede 3 aracın satışı gerçekleştirildi. Bunun üzerine kalan 8 araç için yeni bir muammen bedel belirlendi. Daha önce 100 bin lira muammen bedele sahip olan Başkan Selvitopu’nun Audi A6 marka aracı bugünkü ihalede 85 bin 100 liraya alıcı buldu. Böylelikle başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de kullandığı toplam 11 aracın satışı tamamlanmış oldu. Karabağlar Belediyesi bu satışlardan toplam 420 bin lira tasarruf sağladı.

Başkan Selvitopu'nun bir süre önce alacakları ödenmediği için eylem kararı alan belediye işçilerine olan borçları ödemek için makam aracını satılığa çıkardığı yolundaki haberler yayın organlarında yer almıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber GODE CENGİZ ÖLÜMÜNÜN 29.YILINDA ANILDI
Sonraki Haber GEMİYLE İZMİR'E GELEN ÜÇ TURİST KAYIPLARA KARIŞTI...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?