ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Batik’ten, Karşıyaka'ya milyon dolarlık yatırım

Batik’ten, Karşıyaka'ya milyon dolarlık yatırım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Batik’ten, Karşıyaka'ya milyon dolarlık yatırım

Türkiye’nin en köklü kadın moda makalarından BATİK, en büyük mağazasını Karşıyaka Çarşı’da yaklaşık milyon dolarlık yatırımıyla bugün hizmete açtı. İzmir’le özdeşleşmiş tarihi binanın tadilatı, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onayıyla aslına uygun olarak gerçekleştirildi ve 1.5 yıl sürdü. Batik Karşıyaka mağazasında, açılışa özel indirim fırsatlarıyla müşterilerine hizmet verecek.

Batik Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Ziyal, İzmir’e ilk mağazalarını 20 yıl önce açtıklarını belirterek İzmir’in ve Ege Bölgesi’nin Batik markasının büyümesinde ayrı bir önemi olduğunu vurguladı. Ziyal, “Giyinmeyi ve modayı çok seven İzmirli Batik severlere bu bizim vefa borcumuzdu. Karşıyaka Çarşı’daki 2 katlı mağazamızda müşterilerimize yepyeni bir konseptle çok daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz.” diye ekledi. Batik olarak mağazacılık ve marka yatırımlarına devam edeceklerini belirten Tarık Ziyal, 1 Ekim’de de yenilenen Kahramanmaraş mağazasının yeni konseptiyle açılacağını ifade etti.

Batik yeni mağazasında yer verdiği 2016/2017 Sonbahar Kış sezonunda ise süeaşt, püskül, bohem parçalar, desenler, çizgili pantolonlar, kürk detayları Batik koleksiyonun ihtişamının bazı detayları ve öne çıkan parçaları olarak yerini alıyor…

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Bir Baba Hindu'' ekibi Karşıyaka'ya geliyor
Sonraki Haber 1912 Karşıyaka örnek olmalı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?