ANA SAYFA > SPOR > Basketbol Pınar'a, futbol da en güçlü aday Infinite Group...

Basketbol Pınar'a, futbol da en güçlü aday Infinite Group...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Basketbol Pınar'a, futbol da en güçlü aday Infinite Group...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün şirketleşmesiyle ilgili olarak Yaşar Holding ve Infinite Group'la yapılan görüşmelerin sonucunda 2 ayrı şirket kurulup, 2 şubenin devredilmesi söz konusu…

Gelişmeler sonucunda basketbolun ayrı bir şirket yapılarak şubenin 20 yıldır isim sponsoru olan Yaşar Holding'in devralması ağırlık kazandı. Kulübe 60 yıldır mali destek veren Onursal Başkan Selçuk Yaşar'ın kurucusu olduğu Yaşar Holding, şirketleşme komitesi başkanı Hasan Denizkurdu ile  yüz yüze 2 kez görüştü. Hasan Denizkurdu’nun Holding Başkan Yardımcısı Feyhan Yaşar ile yaptığı 2. Görüşme sonunda da  1 milyon 680 bin TL ödeyerek FIBA kanalıyla gelen transfer yasağını kaldırtan Yaşar Holding'in yabancı guard ve pivot alınması için de bütçe ayıracağı öğrenildi.
 Yaşar Holding, şirketleşmenin tamamlanması halinde şubenin yönetim şekli için İstanbul'dan bir firmaya Tofaş ve Arkasspor modellerini incelettiği de gelen haberkler arasında. Holding, bu süreçte Serdar Işıldar'ın istifasıyla 2 aydır başkanı olmayan basketbol şubesiyle yakından ilgilenecek. Bu koltuğa da holding yönetim kurulu başkanı Selim Yaşar’ın uzun yıllardır çok yakın arkadaşı olan ve Karşıyaka Spor Kulübü yönetimde yer alan Mete Yazıcı’nın en büyük aday olduğu da ifade edildi.

Futbol şubesi için de şirketleşmek için Türk girişimci Kazım Atilla'nın kurucusu ve CEO'su olduğu Infinite Group'la ilk yüz yüze görüşmeyi yarın yapılacak. Komite başkanı Hasan Denizkurdu’nun, 21 Kasım'da telekonferans aracılığıyla görüştüğü firma yetkilileriyle yarın İzmir'de bir araya gelinecek. Aradan geçen 2 haftalık süreçte Infinite Group'un avukatları Karşıyaka'nın borç yapısını incele ve rapor verdiği ifade edildi. Buna karşılık da Karşıyaka yönetimi de, firmayla ilgili bilgi toplamaya çalıştı. Görüşmenin ana hatları, toplantıdan sonra camiayla paylaşılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KAR İŞKAD'tan meclise teşekkür ziyareti
Sonraki Haber Orman eğitim alanında çiçekler açmaya başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?