ANA SAYFA > İZMİR > Başkanlar Seferihisar'da buluştu

Başkanlar Seferihisar'da buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkanlar Seferihisar'da buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP’li Belediye Başkanları Seferihisar’da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Başkan Kocaoğlu, Belediye Başkanlarının “kurultay delegesi olmaması” kararını aldıklarını açıkladı.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde gerçekleşen yemek Sığacık’ta bulunan Teos Yazar Evi’nde gerçekleşti.  CHP’li 23 başkanın 19’unun katıldığı yemeğin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bir açıklama yaptı.

DELEGE OLMAYACAĞIZ

Başkan Kocaoğlu; “Belediye Başkanlarımızla rutin toplantımızı Seferihisar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Ülkenin koşullarını, geçtiğimiz gün yayınlanan Khk’ları değerlendirdik. Nasıl bir duruş almamız gerektiğini, bizleri nelerin beklediğini, ülkenin durumunu konuştuk, belirli tespitlerde bulunduk.  Sonuç olarak bizim de çorbada tuzumuz olması, safları sıklaştırmak, CHP’ne emeği geçen örgüt üyelerine fırsat vermek adına, 23 belediye başkanımız kurultay delegesi olmamaya, bu görevin örgüt emekçilerinde olması gerektiği yönünde bir karar aldık.  Giderek şartların ne kadar zorlaştığını, nasıl bir mücadele içerisine girmemiz gerektiğini, CHP’nin ve tüm örgütün ülkemizde umut olma yolunda ne kadar büyük bir sorumluluk üstlendiğinin altını çizdik. Bu düşüncelerle çalışmamıza, haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı, Atatürk ilke ve inkılaplarının sonuna kadar savunucusu olarak görevlerimize devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz” dedi.

Seferihisar’daki yemeğe Karşıyaka ve Güzelbahçe Belediye Başkanları şehir dışında olmaları, Bayraklı ve Gaziemir Belediye Başkanları mazeretleri nedeniyle katılamadı. İzmir’in CHP’li Belediye Başkanları ayda bir kez yemekli akşam toplantılara devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Sertel: Taşeron işçisi sizi affetmeyecek
Sonraki Haber Victoria Secret Meleği İzmir'e geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?