ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Kocaoğlu Ankara'ya Karşıyaka dosyası sundu...

Başkan Kocaoğlu Ankara'ya Karşıyaka dosyası sundu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Kocaoğlu Ankara'ya Karşıyaka dosyası sundu...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ı makamında ziyaret ederek yürüttükleri bazı yatırım ve projelerle ilgili bilgi aktardı ve onay süreçlerinin hızlandırılması talebinde bulundu. DOsyada genellikle Karşıyaka sorunları yer aldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve Bakan Danışmanı Ali Kurumahmut'un da yer aldığı görüşmede Başkan Kocaoğlu'na Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin ile Basın Danışması Reşat Yörük eşlik etti.
Bakan Turhan'a Alt Yapı Yatırımları, Tersaneler ve Kıyı Yapıları, TCDD, Deniz ve İçsular genel müdürlüklerinde bekleyen işleriyle ile ilgili bir dosya sunan Başkan Aziz Kocaoğlu, İZBAN'daki yolcu ve sefer sayısının artırılması için sinyalizasyon sisteminin kurulması, hattaki yük trenlerinin seferlerini gece yapması, Körfez'de toplu ulaşım hizmeti veren gemilerin bağlama ve barınma ihtiyacı için Bostanlı Balıkçı Barınağı'nın tahsis edilmesi; kıyı planları kapsamında Mavişehir İskelesi için izin verilmesi, Karşıyaka, Bostanlı ve Konak iskelelerinin yenilenmesi için uygulama imar planına uygun görüş verilmesi, 11 kilometrelik Çiğli tramvay hattına onay verilmesi, İZBAN tarafından TCDD'ye yapılan hat bakım ve kullanım ücretinin yeniden değerlendirilmesi ve İzmir Körfezi-Limanı Rehabilitasyon Projesi'nin paydaşı olan TCDD Genel Müdürlüğü'nün bir an önce Liman Yaklaşma Kanalı (Navigasyon Kanalı) Tarama Projesi'ni hayata geçirmesi konularını aktardı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KETEM’in Pembe Prensesi Karşıyaka’ya geliyor
Sonraki Haber Karşıyakalılar güne sporla başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?