ANA SAYFA > SPOR > BAŞKAN DURAK'TAN ŞAMPİYONLARA YEMEK

BAŞKAN DURAK'TAN ŞAMPİYONLARA YEMEK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BAŞKAN DURAK'TAN ŞAMPİYONLARA YEMEK

Türkiye Kupası’nı bu sezon ilk kez kazanarak, tarih yazan Pınar Karşıyaka’nın efsaneleşen sporcularını ağırlayan Belediye Başkanı Cevat Durak, “Sizden bir kupa daha bekliyorum” dedi.

~~Başkan Durak ile şampiyon basketbolcular, esprilerin havada uçuştuğu gecenin sonunda, Türkiye Kupası ile de hatıra fotoğrafı çektirdi. Gece “Kaf Sin Kaf” sloganlarıyla sona erdi.

Kent Ocakbaşı Restoran’da düzenlenen yemeğe, Pınar KSK’nin şampiyon basketbolcularının yanı sıra, Kulüp Başkanı Fatih Diniz, Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, Genel Menajer Selim Çınar, Antrenör Ufuk Sarıca, eski Kulüp Başkanı ve Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan ile teknik kadro da katıldı. KSK Başkanı Fatih Diniz, Başkan Durak ile Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan’a katkılarından dolayı birer plaket verdiği yemekte, “Sayın Başkan bir abimiz, kardeşimiz, büyüğümüz olarak hep destek verdi. Her şeyden önce, kullandığımız salon Belediyemize ait. Başkanımıza, verdiği destek den dolayı minnettarız” dedi.

“Sizin başarınız Karşıyakamızı gururlandırdı” diyerek, sporcuları kutlayan Başkan Durak da, konuşmasında, “Karşıyaka’ya akıttığınız ter, koyduğunuz emek gerçekten bizim aydınlık yüzümüze de yakıştı. Biz sporda, güzel KSK’mizin yarınları için çalışmalara devam edeceğiz. Başladığımız güzel tesislerimizi tamamlayacağız. 1500 kişilik yeni spor salonumuz bitmek üzere… Yanı başındaki yeni futbol sahası da bir aya kadar bitmiş olacak. Sizler için yapılanların karşılığında, geçen yıl, bize Avrupa 2.liğini getirdiniz. Bu yıl da Türkiye Kupası’nı kazandınız. Hepinizi yürekten kutluyorum. Çok daha büyük başarılara imza atacağınızı biliyorum. Bu yıl sizden, bir kupa daha bekliyorum” diye duygularını dile getirdi.

Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu’nun “Ne zaman ihtiyacımız olsa yanımızda bulduğumuz” diyerek teşekkür ettiği Hüseyin Çalışkan ise, “KSK, bizim gerçek aşkımız; Cevat Başkan’ın da benim de; biz bu ailenin fertleriyiz. Cevat Başkan’ın kulübe en önemli katkısı da, siyasetin girmesine izin vermemesi oldu. Öyle olmaya da devam etmeli. Hiçbir siyasi görüş KSK’nin üzerinde egemenlik kurmamalı” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA OPERA'DA ŞARKILAR SEVGİLİLER İÇİN
Sonraki Haber KARŞIYAKA'DA SAĞLIK SEMİNERLERİ BAŞLADI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?