ANA SAYFA > SPOR > Başkan Altuğ: Atilla Güneş'e olan inancımız tam

Başkan Altuğ: Atilla Güneş'e olan inancımız tam

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Altuğ: Atilla Güneş'e olan inancımız tam

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ "Atilla Güneş'e olan inancımız tam" dedi.

Güneş'le toplantı yaptıklarını söyleyen Altuğ, "Atilla Güneş'e olan inancımız tam. Her zaman destekliyoruz. Bu süreci taraftarımız, teknik heyetimiz, futbolcularımızla el ele aşacağız. Alınacak tek galibiyet bile takımdaki havayı dağıtmaya yeter" dedi.

Şube Başkanı Şevket Pehlivan'ın istifası sonrası şubede yeni yönetim belirlemeyen Karşıyaka'da Altuğ, 6-7 kişilik bir komite oluşturacaklarını söyledi.Kötü gidişatta puan silmelerin getirdiği motivasyon kaybının da etkili olduğunu ancak takımın şanssız maçlar oynadığını belirten Başkan Altuğ, "Bir an önce takımın moral-motivasyon olarak daha üst seviyeye çıkması gerekiyor. Geçen yıl Play-Off oynamayı son maçta kaçıran da bu aynı takımdı. Bu sezon 6 puan silinse bile konumumuzun daha yukarda olması lazım. Puan silme cezaları için görüşmelerimiz sürüyor. Takıma ödemeler konusunda da daha iyi durumdayız. Yönetim böyle çalışırken oyuncularımız da daha fazla sorumluluk almalı. Bu takımın yeri alt sıralar değil" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ah şu beynimiz!..
Sonraki Haber Hüseyin Mutlu Akpınar, KARGEM’de velilerle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?