ANA SAYFA > SPOR > Başkan Akpınar'ın eşinden örnek davranış...

Başkan Akpınar'ın eşinden örnek davranış...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar'ın eşinden örnek davranış...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın eşi Zehra Akpınar, Karşıyakalı taraftarların başlattığı kampanyaya bir maaşını vererek örnek bir davranış sergiledi...

Eski futbolcularından Okan Şahingöz'ün 340 bin TL tutarındaki yetiştiricilik bedelini çarşamba gününe kadar ödemediği takdirde FIFA'dan 9 puan silme cezası daha alacak Karşıyaka'da taraftarın sosyal medyada başlattığı destek kampanyasına Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın eşi Zehra Akpınar da katıldı. Gastroenteroloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Zehra Akpınar, kampanyaya 1 aylık maaşını bağışladığını duyurdu. Akpınar, "Karşıyaka Spor Kulübü'nün içinden geçtiği kötü süreç, gönül bağı olan herkesin vicdanını yaralıyor. Ben de okyanusta bir damla su olabilmek adına üzerime düşen görevi yaptım. Bir aylık maaşımı bağışlayarak bir nebze de olsa destek olmaya çalıştım. Dilerim herkes aynı bilinçle hareket eder ve bu sıkıntılı günleri el ele atlatırız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’ya teknik patron olarak Halim Okta geliyor...
Sonraki Haber İyi ki Karşıyaka'da taraftar var!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?