ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar'ın babası 4. ölüm yılında anıldı...

Başkan Akpınar'ın babası 4. ölüm yılında anıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar'ın babası 4. ölüm yılında anıldı...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın, Konya Ereğli'nin efsane belediye başkanı olan babası Kenan Akpınar'ı ölümünün 4. yılında mezarı başında andı.

Ereğli'nin efsanevi belediye başkanı olan ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne uzun yıllar başarılı hizmetler veren merhum Kenan Akpınar'ı mezarı başındaki 4. ölüm yıldönümdeki anma töreninde ailesi ve sevenleri yanlız bırakmadı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Akpınar, babasınıun mezarı başında dua okudu ve  "Rahat uyu babam!... Bıraktığın onurlu mirasa daima sahip çıkacak, seni mücadelemizde yaşatacağız. ‬‪Ereğli’nin efsane belediye başkanı, ailesinin ışığı, çocukları ve torunlarının ölümsüz kahramanın aramızdan ayrılışının 4. yılında sonsuz hasretle anıyoruz...‬ Nur içinde yat..." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber PAOK'u eleyen Kaf Kaf çeyrek finalde...
Sonraki Haber Trifunovic: Tur, 19'dan 6'ya düşürmemizle geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?