ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar'dan Kaf Kaf'lı futbolculara moral...

Başkan Akpınar'dan Kaf Kaf'lı futbolculara moral...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar'dan Kaf Kaf'lı futbolculara moral...

Karşıyaka futbol takımına Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'dan moral geldi.

Akpınar, Teknik Direktör Cihat Arslan'ın daveti üzerine yeşil-kırmızılı takımla kahvaltıda bir araya geldi. Organizasyona Asbaşkan Cenk Karace ve Futbol Şube Sorumlusu Hakan Çeliker de katıldı. Cumartesi günü oynanacak Bandırmaspor maçında Karşıyaka'ya başarı dileyen Akpınar, "Belediye başkanı olduğum günden itibaren takımın başarısı için üstün bir çaba sarf ediyorum. Benim için değerli olan sizlersiniz. Zor günler geçirebiliriz ama sizin çabalarınızı takdir ediyorum" dedi.
"Bugüne kadar kendi çabalarımla sizlere destek olmaya çalışıyorum" ddiyen Belediye Başkanı Akpınar, "Gönül ister ki kulüp maddi olarak bu durumdan daha iyi bir noktada olsun. Ancak artık çoban ateşi yakıldı. Karşıyaka marka değeri en yüksek olan kulüplerden bir tanesi. Ligin kalan kısmında başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum" diye konuştu. Yeşil-kırmızılılar, Akpınar'a destekleri için teşekkür etti. Transfer yasaklısı Kaf-Kaf'ta kadrodan ayrılan isimlerin yerine alternatifler aramaya başlayan Cihat Arslan, U19 takımını da mercek altına aldı. Arslan, U19 takımını antrenmanlarda izliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor futbol üst ve alt yapıda hamle yaptı…
Sonraki Haber Başkan Akpınar'a İzmir Efes Rotary Kulübü'nden ödül...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?