ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar'dan çat kapı ziyaret

Başkan Akpınar'dan çat kapı ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar'dan çat kapı ziyaret

Kurban Bayramı boyunca toplumun farklı kesimleri ile kucaklaşan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bahariye Mahallesi’nde Tamtürk Ailesi’nin evine çat kapı ziyarette bulundu. Başkan Akpınar’ı karşılarında gören aile bireyleri “İlk kez bir belediye başkanı bizi ziyaret etti, çok mutlu olduk” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Kurban Bayramı ziyaretlerine Bahariye Mahallesi’nde devam etti. Önceki gün Zübeyde Hanım Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların gönlünü alan Başkan Akpınar, bu kez Bahariye’de ikamet eden Tamtürk Ailesi’nin evine konuk oldu. Müjdat, Meşkure ve kızları Sıdıka Tamtürk’ün yaşadığı eve çat kapı ziyaret yapan Başkan Akpınar aile ile sohbet etti, bayramlarını kutladı.

İlk kez bir belediye başkanı tarafından ziyaret edildiklerini söyleyen baba Müjdat Tamtürk “Sizi sebepsiz yere burada görmek ve ağırlamak bizim için büyük onur. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Bize bu duyguyu yaşattığınız için size teşekkür ederiz. Evimize hoş geldiniz başkanım” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise “Bayramda tatil yapmak yerine, halkımızla iç içe olmak ve evlerine konuk olmak benim için daha büyük bir mutluluk. Bugün Tamtürk Ailesi’nin evindeyiz. Onların güler yüzü bana enerji ve mutluluk veriyor. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Akpınar, mahalledeki esnafla da bayramlaştı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Otomobilini çalan hırsızları sosyal medyada yayınladı...
Sonraki Haber Gülsin Onay Karşıyakalı çocuklara piyanoyu sevdirecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?