ANA SAYFA > ÇEVRE > Başkan Akpınar: Hedefimiz daha temiz bir Karşıyaka yaratmak

Başkan Akpınar: Hedefimiz daha temiz bir Karşıyaka yaratmak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar: Hedefimiz daha temiz bir Karşıyaka yaratmak

Yaz aylarının başlaması ile birlikte hijyen çalışmalarını artıran Karşıyaka Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında temizlik seferberliği başlattı. Çöp kutularının bakım ve onarımı yapıldı. İşlek cadde ve sokaklar ilaçlı suyla temizlenmeye başlandı. Estetik ve temiz bir görünüm sağlamak adına, suni çim ile kaplanan çöp kutularının sayısı da artırıldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Hedefimiz daha temiz bir Karşıyaka yaratmak” dedi.

“Daha Temiz Bir Karşıyaka” parolasıyla yola çıkan Karşıyaka Belediyesi, yaz aylarının başlaması ile birlikte, ilçe genelinde önemli bir temizlik çalışması başlattı. Hijyen ve temizliği sürekli olarak sağlamak adına yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak, ilçe genelindeki yer altı ve yer üstü çöp konteynerleri özel yıkama araçları ile temizlendi, dezenfekte edildi. Yer altı konteynerlerinin içinde bulunan çöp suları vidanjör ile çekildi. Pek çok mahallede, çöp kutuları sinek ve haşereye karşı da ilaçlandı.

Yaz aylarında sorun yaşamamak adına bozuk olan konteynerler de tamir edilmeye ve bakımları yapılmaya başlandı. Daha temiz ve estetik görünüm için, kentin işlek bölgelerine yerleştirilen suni çim kaplamalı çöp kutularının sayısı da artırıldı. Tüm pazaryerleri ile Karşıyaka Çarşısı ve yan sokaklarının haftada bir kez, yüzde yüz doğal ve doğada çözülebilen ilaçlı sularla yıkanmasının da devam edeceği belirtildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Daha temiz bir Karşıyaka yaratmak istiyoruz. Bu amaçla, vatandaşlardan gelen şikayet ve önerileri dikkate alarak çalışıyoruz. Kentin her noktasında hijyeni ve temizliği sağlamak için mücadele ediyoruz. Belediye ve vatandaşlar olarak el ele vereceğiz ve daha temiz bir Karşıyaka'yı birlikte yaratacağız" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egemen Güven 2 yıl daha Pınar Karşıyaka'da
Sonraki Haber Josh Owens Tofaş'a gitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?