ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Başkan Akpınar Bin Gülüş için türkü söyledi

Başkan Akpınar Bin Gülüş için türkü söyledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar Bin Gülüş için türkü söyledi

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda “Bir Çocuk Bin Gülüş” projesi için düzenlenen Türk Müziği Sanatçısı Engin Koyuncu’nun ‘Çocuklar için sahnedeyiz’ konserinde, Başkan Akpınar’da çocuklar için türkü söyledi.

Karşıyaka Belediyesi’ninFitoz İnşaat ve Disegno Mimarlık ana sponsorluğunda başlattığı “Bir Çocuk Bin Gülüş” projesinin tanıtımı Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda Türk Müziği Sanatçısı Engin Koyuncu’nun ‘Çocuklar için sahnedeyiz’ konseri ile tanıtımı yapıldı.

İhtiyaç sahibi minikler için “Bir Çocuk Bin Gülüş” projesiyle seferberlik ‘Çocuklar için sahnedeyiz’ konseri ile başlatıldı.Projeye katkı sağlamak isteyenlerin Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü’ne başvurması için çağrı yapıldı.

Türk Müziği Sanatçısı Engin Koyuncu’nun sahne aldığı konserde, Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nden üç minik öğrenci ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’da türkü söyledi.

Sanatçı Koyuncunun şarkıları büyük alkış alırken,  Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nden çocukların söylediği İzmir Marşı’na izleyiciler coşarak eşlik etti. İzleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Minikleri kutlamak için sahneye çıkan Başkan Akpınar’ın çocukların elini öpmesi dikkat çekti.

Daha sonra gecenin sürprizi olarak sahneye davet edilen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın Nazım Hikmet’in Kuvayı Milliye şehitler şiiri eşliğinde seslendirdiği “Sen Benden Gittin Gideli” türküsü duygulu anlar yaşattı.

Dayanışma Çağrısı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar yaptığı konuşmada “Yola çıktığımız ilk günden beri küçük dokunuşlar ile büyük mutluluklar yaratmak için çabalıyoruz. Bir yüreğe dokunmanın, hele ki bir çocuğu gülümsetmenin hiç de zor olmadığını biliyoruz. Bu projeyle el ele vererek evlatlarımızın gülüşlerini hep birlikte çoğaltacağız. Gerçek ihtiyaç sahibi çocuklarımızla hayırseverlerimizi buluşturmaya devam edip, binlerce yaşama dokunacağız. Herkesi bu örnek dayanışmanın bir parçası olmaya çağırıyoruz” dedi.

Başkan Akpınar üretkenliğini, yaratıcılığını sanata borçlu olduğunu, sanatçılara çok saygısının olduğunu belirterek sanatçıların desteklenmesini istedi.

Konseri Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, BESİAD Başkanı Ali Akdaş, BESİAD yönetim kurulu üyeleri, belediyebaşkan yarımcıları, belediye meclis üyeleri yanı sıra çok kalabalık davetli izledi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ
www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka alt yapı takımlarıyla İSTEK iş birliği yapıyor...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Monaco'yu ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?