ANA SAYFA > EĞİTİM > Başarı engel tanımadı

Başarı engel tanımadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başarı engel tanımadı

Bergama Şehit Üstteğmen Cemil Canan İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Nur Hilal Karakoç engellere rağmen başarıdan başarıya koşuyor.

Evde eğitim alan Karakoç; “Engelli olmak başarıya engel değil” diyerek duygularını dile getirirken, ailesi Nur Hilal Karakoç’un başarısı ile gurur duyduğunu dile getirdi.

Evde eğitim alarak eğitimine devam eden Karakoç, belden aşağısı tutmadığı için tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kaldığını buna rağmen derslerinde çok başarılı olduğunu söyledi.

 Okul Müdürü Mehmet Ali KILIÇ, ailenin çok ilgili olduğunu ve önümüzdeki yıl TEOG süreci için şimdiden okulda destekleme ve yetiştirme kursu açılmasına yönelik talepte bulunduklarını söyledi. Öğrencimiz öğrenmeye çok istekli.”dedi.

Nur Hilal KARAKOÇ'unokuldaki arkadaşlarından hiç bir farkı yok. zaman zaman okula gerek ailesi tarafından getirilen gerekse okul idarecileri tarafından evinden alınıp yine evine bırakılan Nur Hilal uzun süre tekerlekli sandalyede oturmaktan rahatsız olduğu için evde eğitim alması onun için daha faydalı diyor okul müdürü. Haftada 36 saat ders alan Nur Hilal'in İmam Hatip Ortaokulunda okumasından dolayı mesleki derslerinin yanında TEOG sınavında başarılı olmasına yarayacak Fen, Matematik, Türkçe, İngilizce gibi dersleri de yeterince alıyor ve bu derslerde de oldukça başarılı

Nur Hilal "öğretmenlerimle beraber düzenli olarak soru çözdük ve onların anlattığı dersleri hep tekrar ettim. evet böyle olmak zor ama birebir ders çalışmak benim için çok verimli oluyor. EBA daki konu anlatımları izliyorum ve kazanım testlerini çözüyorum." dedi ve "emeği geçen tüm öğretmenlerime ve anneme çok teşekkür ediyorum" dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Unutulmaya Yüz Tutmuş Oyunları çok sevdiler
Sonraki Haber Avrupa'da ücretsiz yaşamaya gençlerden büyük ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?