ANA SAYFA > EKONOMİ > Banka Müdürü Kaymakam Yücel’e kumbara hediye etti

Banka Müdürü Kaymakam Yücel’e kumbara hediye etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Banka Müdürü Kaymakam Yücel’e kumbara hediye etti

Karşıyaka Merkez İş Bankası Müdürlüğüne yeni atanan Ata Yapşık Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’i makamında ziyaret etti.

Karşıyaka Merkez İş Bankası Müdürü Merve Baç’ın Yenigün Şube Müdürlüğüne atanması ile boşalan müdürlüğe Buca Şube MüdürüAta Yapşık atandı. Müdür Yapışık’ın Kaymakam Yücel’i ziyaretinde 31 Ekim, Dünya Tasarruf Günü nedeniyle bir kumbara hediye edildi.
Kaymakam Yücel, Müdür Yapşık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Yücel şunları söyledi;
“Bu kumbara beni çocukluğuma götürdü. İnsanı zenginliğe götürecek yolculuk, kumbaraya atılan ilk bozuk para ile başlar. Bu kumbarayı bir çocuğa vererek, tasarrufa ilk adım atmasına vesile olacağım.”
Müdür Yapşık’ın Kaymakam Yücel’i ziyaretine İş Bankası İl Satış Yönetmeni Bülent Toloğlu’da eşlik etti.

Dünya Tasarruf Günü

Dünya Tasarruf Günü, insanları birikimlerini yastık altından çıkartıp bir bankada değerlendirme fikriyle tanıştırmak amacıyla ortaya çıktı.
Tasarruf etmenin insanlar ve ülke ekonomileri için ne kadar önemli olduğunu vurgulamak amacıyla 1924 yılında World SavingsBanksInstitute (WSBI-Dünya Tasarruf Bankaları Enstitüsü) adlı bir enstitü kurulmuştur. O tarihten bu yana da Dünya Tasarruf Günü’nün kutlanması bir gelenek halini almıştır.

Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK 104. Yıla doğru...
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim’in bu konseri kaçmaz…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?