ANA SAYFA > GÜNDEM > Bahriye Üçok Esnafı iftarda bir araya geldi

Bahriye Üçok Esnafı iftarda bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bahriye Üçok Esnafı iftarda bir araya geldi

Karşıyaka Bahriye Üçok Bulvarında bir kısım esnaf bir araya gelerek iftar sofrası kurdu. Karşıyakalılar ile birlikte iftar yaptı.

Sema Çöllü ’nün önderliğinde bir araya gelen esnaf, Bahriye Üçok Bulvarının bir kaldırımında Karşıyaka Belediyesince sağlanan masa ve sandalye ile 300 kişilik iftar sofrası kurdu.İftar sofrasına katkıda bulunan esnaflar Karşıyakalılarla birlikte iftar yaptı. Bahriye Üçok Bulvarı esnaflarından Sema Çöllü bundan sonra her yıl bu geleneği yaşatacaklarını belirterek şunları söyledi. “İftar sofrası açma projemizi çevredeki esnaf arkadaşlara açtığımızda gönüllü bir katılımı görmek beni ziyadesi ile memnun etti. Esnafımıza, İftar yemeğimize katılan tüm misafirlerimize ve yardımlarımı esirgemeyen Karşıyaka Kaymakamımız Saadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa İslamoğlu’na çok teşekkür ederim. Hayat paylaştıkça güzel diyoruz. Dilerim bu gelenek her yıl tekrarlanır.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirlilere bayram hediyesi ''Günbatımı Konserleri''
Sonraki Haber Filede yıldız kızlar yenilgiyle başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?