ANA SAYFA > SPOR > Atilla Güneş: Bir takım bir şeyi bir kez başarmışsa, yeniden başarabilir

Atilla Güneş: Bir takım bir şeyi bir kez başarmışsa, yeniden başarabilir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atilla Güneş: Bir takım bir şeyi bir kez başarmışsa, yeniden başarabilir

Spor Toto 2.Lig Kırmızı grupta Gümüşhanespor'u 3 golle geçen Karşıyaka'da teknik direktör Atilla Güneş "Bir takım bir şeyi bir kez başarmışsa, yeniden başarabilir" dedi.

Gümüşhanespor karşılaşması öncesi futbolcularından kendilerine güvenmelerini istediğini söyleyen Atilla Güneş, "Bir takım bir şeyi bir kez başarmışsa, yeniden başarabilir. Sahada istenilen her şeyi yaptılar. Alkışın en büyüğünü futbolcular hak ediyor. Lider bir rakibi iyi oynayarak yenmek bize yeniden özgüven kazandırdı. Yarıştan sonuna kadar kopmayacağız. Yüzde yüz play off'a kalacağımızı söyleyemem. Futbolda garanti diye birşey yok. Ancak doğru mücadeleyle, doğru oynayıp çaba sarfederek formanın hakkını vermeyi sürdüreceğiz. Sürecin bizi nereye götüreceğini sezon sonunda göreceğiz" dedi. Başkan Mutlu Altuğ, Gümüşhane galibiyetinin primlerini futbolcuların isteğiyle 3'er bin TL olarak belirledi. Primler yarın dağıtılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir ile Miami limanları kardeş oldu
Sonraki Haber Karşıyaka’da silah üretim tesisi ele geçirildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?