ANA SAYFA > SPOR > Atilla Güneş: Artık telafisi olmayan haftalardayız

Atilla Güneş: Artık telafisi olmayan haftalardayız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atilla Güneş: Artık telafisi olmayan haftalardayız

Karşıyaka'da teknik direktör Atilla Güneş "Artık telafisi olmayan haftalardayız" dedi.

Normal sezonun bitimine yalnızca 9 maç kaldığını hatırlatan Güneş, "Artık telafisi olmayan haftalardayız. Lig sonuna kadar yarıştan kopmayacağız. Maksimum puanı toplayıp play off hedefine ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. Yeşil kırmızılılarda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Defans hattının boy ortalamasını artırmayı, orta sahanın da direncini yükseltmeyi hedefleyen Teknik Direktör Atilla Güneş, cuma günü İnegölspor deplasmanında sağ bekte Anıl'ın yerine Abdülhamit'i, forvet arkasında da Okan'ın yerine Battal'ı oynatmayı planlıyor. Kasığındaki ağrıları azalan Tayfun'un ise Ali Kemal'in yerine ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

Geçen hafta cezalı olduğu için Almanya'ya ailesini ziyarete giden, bu hafta yeniden takıma katılan Mahmut da İnegölspor karşılaşmasında ikinci yarıda ihtiyaç duyulması halinde sahaya sürülecek. Atilla Güneş, kadroyla ilgili son kararını maç günü verecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeryüzünde gördüğümüz her şey, kadının eseridir!
Sonraki Haber Karşıyakalılar sanat müziğine doydu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?