ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ata Demirer Gazinosu İzmir'e geliyor

Ata Demirer Gazinosu İzmir'e geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ata Demirer Gazinosu İzmir'e geliyor

Usta komedyen Ata Demirer, kış sezonunda İstanbul’da bulunan Beşiktaş Kültür Merkezi Sahnesi’nde kapalı gişe gerçekleştirdiği gösterisi “Ata Demirer Gazinosu” ile 27 Temmuz Saat: 21.00’de İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranları ile buluşacak.

Türk sanat müziğinden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar geniş bir repertuvara sahip olan Ata Demirer’e sahnede Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik ediyor. Şarkı aralarında ise Ata Demirer kendine has üslubuyla anlattığı mizah dolu hikâyeler devreye giriyor.

Ata Demirer’in, Fuar Açıkhava Tiyatrosunun büyülü atmosferinde, sımsıcak bir İzmir akşamında söyleyeceği 7’den 70’e hitap eden şarkıları seyircileri saracak.

BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi tarafından düzenlenecek organizasyonun bilet satışı; www.biletix.com, Fuar Açıkhava Tiyatrosu Gişesi, Bornova Palme Kitabevi, Karşıyaka Pan Kitabevi ve Çankaya Migros’ta yapılıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Srebrinca’nın soykırım acısı Bornova’da dile geldi
Sonraki Haber Türk Yıldızları, Türkiye turuna Karşıyaka'dan başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?