ANA SAYFA > SPOR > Aquamasters Yüzme Maratonu'na Karşıyakalılar damga vurdu

Aquamasters Yüzme Maratonu'na Karşıyakalılar damga vurdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aquamasters Yüzme Maratonu'na Karşıyakalılar damga vurdu

Marmaris'te bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, Martı Hotel Açık Su Yüzme Maratonu ile sona erdi.

Marmaris Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu tesislerinde 18-22 Mayıs tarihlerinde başlayan organizasyonda kısa kulvar ve açık su maratonu olmak üzere iki ayrı yarış düzenlendi. Yüzme Şampiyonasının son gününde İçmeler Mahallesi'nde 500'e yakın yüzücünün katıldığı Açık Su Yüzme Maratonu 6 bin, 3 bin ve bin 500 metre olarak üç ayrı kategoride gerçekleştirildi.

Martı Hotel Açık Su Maratonu'nda genel klasmanda 6 bin metre bayanlarda Karşıyaka'dan Gülşah Özkan birinci, Senem Ülker Karavelioğlu üçüncü; 6 bin metre erkeklerde ise Emre Erdoğan birinci oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilişim sektörünün uzmanları İzmir Üniversitesi öğrencileriyle buluştu
Sonraki Haber Karşıyaka'ya kapalı yüzme havuzu geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?