ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Anadolu Yakası Kurye

Anadolu Yakası Kurye

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anadolu Yakası Kurye

Gönderilerinizin en kısa sürede güvenilir şekilde ilgili adrese ulaşmasını istiyorsanız Anadolu Yakası kuryeyi tercih edebilirsiniz.

Anadolu Yakası kurye gönderinizin sizden teslim alınmasını sağlayabilir ve en kısa sürede gönderilerinizin ilgili yerlere ulaşmasını sağlayabilir.

Motorlu ve arabalı kurye seçeneklerimiz içerisinden sizin için uygun kurye seçenekleri seçilerek en kısa sürede kuryelerinizin ulaştırılması amaçlanır.

Kurye Hizmetleri

Kuryelerinizin en kısa sürede ilgili adrese ulaştırılabilmesi için motorlu kurye kullanmaktayız.  Ekspress olarak verdiğimiz kurye hizmeti kapsamında İstanbul içerisindeki gönderileriniz  adresinizden alınır ve ekspres kurye sayesinde yakın mesafede 45 dakika içerisinde uzak mesafede ise 180 dakika içerisinde ilgili adrese ulaştırılır.

Standart kurye hizmetlerimiz kapsamında ise gönderileriniz 180 dakika içerisinde adrese ulaştırılır.

Anadolu Yakası Kurye Hizmetleri

Anadolu yakası kurye hizmeti satın almak isteyenler kurye ilişkin merak ettiği tüm soruları öğrenmek için https://www.kuryem.com adresiniz ziyaret edebilir.

Anadolu yakası kapsamında vermiş olduğumuz kurye hizmetleri sayesinde her ilçe ve semte günün hangi saati olursa olsun kurye hizmeti sunmaya devam ediyoruz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kurye
Sonraki Haber 24.İzmir Avrupa Caz Festivali'nin afişi İstanbul'dan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?