ANA SAYFA > SAĞLIK > Ameliyat masasından setlere

Ameliyat masasından setlere

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ameliyat masasından setlere

Türkiye’nin sevilen dizi oyuncusu ve tiyatro sanatçısı Gülnihal Demir, geçirdiği mide küçültme operasyonun ardından 32 kilo verdi. Cümbüş-ü Şamata projesinde başrol alan oyuncu Demir, kilo vermesinin rolü için önemli olduğunu söyledi.

Bu yılın başında Op. Dr. Türker Karabuğa tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından 32 kilo vererek yeniden sağlığına kavuşan Gülnihal Demir, iyileşir iyileşmez setlere döndü. Bazı bölümleri İzmir'in Foça ilçesinde çekilen projede yer alan Demir, “Türker Hocamın gerçekleştirdiği ameliyat sonrası çok rahatladım. Hareket kabiliyetim arttı, rahatsızlıklarımın çoğu ortadan kalktı, psikolojim büyük oranda düzeldi. Dr. Türker Karabuğa’ya ve Kordon Obezite Merkezi’ne teşekkür ederim. İyi ki varlar diyorum” şeklinde konuştu. Kilo vermesinin oyunculuk hayatına büyük artılar sağladığını söyleyen Demir, “Oyunculuk anlamında kilo vermemin oldukça büyük avantajları oldu. Yeni oyunda kilo vermiş olmam oldukça işe yarayacak” dedi.
 
“Yeniden Doğdum”
 
Ameliyat fikrinin ilk zamanlar kendisini korkuttuğunu daha sonra bu operasyon için kısa sürede ikna olduğunu anlatan Demir, “Doktorum Türker Bey’in odasına girerken oldukça endişeliydim. Fakat daha önce bu ameliyatı olan hastalarla tanışınca ve ölüm oranının çok düşün olduğunu görünce ikna oldum. 32 kilo verdikten sonra yeniden dünyaya geldim diyebilirim. Kilo problemi olan herkese bu ameliyatı olmalarını tavsiye ederim” diye konuştu. 12 yıldır dizi sektöründe yer aldığını açıklayan Demir, “Ben normalde 24 yıllık emekli bankacıyım. 12 yıldır dizi sektöründe çalışıyorum. Her şey “Büyük Yalan” adlı dizinin setine merak edip gittiğimde başladı. Dondurmam Gaymak’ta rol aldım. Sonrası çorap söküğü gibi geldi. Şu anda Cümbüş-ü Şamata’nın başrolünde yer alıyorum” şeklinde konuştu.
 
“Cümbüş-ü Şamata Herkesi Eğlendirecek”
 
Senaryosunu Yılmaz Aydın’ın yazdığı Cümbüş-ü Şamata’nın güzel bir kadroya sahip olduğunu belirten Demir, “İnsanlar da izlerken çok eğlenecekler. Bu proje daha çok ‘Olacak o kadar’ formatına benziyor. İnsanlarımızın şimdilerde gülmeye ihtiyacı var. İzleyicilerimizi güldürebilirsek ne mutlu bize” dedi.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca’da aşure el ele karıldı
Sonraki Haber Pelikanlar geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?