ANA SAYFA > SPOR > Altuğ: Yarım kalan işi tamamlayıp Avrupa'da kupa kazanmak istiyoruz

Altuğ: Yarım kalan işi tamamlayıp Avrupa'da kupa kazanmak istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altuğ: Yarım kalan işi tamamlayıp Avrupa'da kupa kazanmak istiyoruz

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan'ı eleyerek çeyrek finale kalan Pınar Karşıyaka'da kulüp başkanı Mutlu Altuğ, hedeflerinin Avrupa kupası kazanmak olduğunu söyledi.

Bu yıl grup aşamasını geçip play off'ta son Europe Cup şampiyonu Fraport Skyliners, son 16'da ise Beşiktaş Sompo Japan'ı eleyen Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ, yeni hedeflerini Final Four'a kalıp bu organizasyona ev sahipliği yapmak olarak belirlediklerini söyledi. Altuğ, "2013'te şube başkanlığı yaptığım dönemde Eurochallenge Final Four'una ev sahipliği yapıp kupayı finalde tek sayıyla kaybetmiştik. Şimdi yine Final Four'a kalarak finallere ev sahipliği yapmak, yarım kalan işi tamamlayıp Avrupa'da kupa kazanmak istiyoruz. İstanbul'da bizi yalnız bırakmayan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar'a da çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Pınar Karşıyaka'da Beşiktaş Sompo Japan maçı sonrası teknik heyet, oyuncular ve yöneticiler, tribüne çıkarak deplasmanda kendilerine destek olan taraftarlarla birlikte Kaf-Kaf çekti. Yeşil kırmızılı kafileyi gece saat 01.00'de İzmir'e dönüşte onlarca taraftar, meşaleler yakarak, tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar, sosyal medyada paylaştıkları esprili görsellerle de Pınar Karşıyaka'nın Beşiktaş Sompo Japan'ı elemesine gönderme yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalılar sanat müziğine doydu...
Sonraki Haber CHP’li Sertel, Ege Üniversitesi’nde yaşananları Başbakan’a sordu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?