ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Altuğ Dilmaç’tan aşk şarkıları

Altuğ Dilmaç’tan aşk şarkıları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altuğ Dilmaç’tan aşk şarkıları

Altuğ Dilmaç Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığı repertuvarıyla 16 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’de Fransız Kültür Merkezi’nde dinleyicileriyle buluşacak.

Dilmaç, hepimizin kulaklarında yer eden klasikleşmiş aşk şarkılarını Türkçe ve Fransızca olarak seslendirecek. Altuğ Dilmaç’a Zafer Çebi (piyano), Erdoğan Turanlı (saksafon), Uğur Yalçın (kontrbas) ve Ferruh Arıç (bateri) eşlik edecek. Konser biletleri Fransız Kültür Merkezi’nden temin edilebilir (0232 466 00 13).

Altuğ Dilmaç kimdir ?

Ankara Devlet Konservatuvarı şan ve opera bölümünden mezun olan Altuğ Dilmaç, 1983 yılından itibaren, bir dönem müdürlüğünü de yürüttüğü İzmir Opera Balesi’nde sanatçı olarak görev aldı. Yurtdışı konserlerinin yanı sıra, bir çok operada rol alan Dilmaç, 1988 yılında, İstanbul Mavi Haliç Lions Kulubü ile ortaklaşa Şırnak’ta ilk şan resitalini sundu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı şan ve opera bölümünde diksiyon – fonetik, mimik ve opera müzikli sahne eğitimi verdi. Halen aynı üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi’nde şan ve “müzikal şarkıcılığı ve yorum” dersleri vermektedir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Yıldız Erkek Hentbol Takımı liderliği bırakmadı
Sonraki Haber Konserin geliri hasta çocuklara...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?