ANA SAYFA > SPOR > Altınordu, Kaf Kaf'ı pankartla uğurlayacak

Altınordu, Kaf Kaf'ı pankartla uğurlayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altınordu, Kaf Kaf'ı pankartla uğurlayacak

Yarın akşam saat 20:00'de PTT 1.Lig'deki son maçına İzmir derbisiyle çıkacak olan Karşıyaka'ya, rakibi Altınordu İzmir dostluğuna yakışır şekilde veda etmeye hazırlanıyor.

PTT 1. Lig'de geçirdiği kötü sezonun ardından tüm taraftarlarını üzerek 2.Lig'e düşen Karşıyaka, yarın akşam saat 20:00'de İzmir Atatürk Stadı'nda Altınordu'ya karşı PTT 1.Lig'deki son maçına çıkacak.

Maçta ev sahibi konumunda olan Altınordu, rakibine dostluğa yakışır şekilde veda edebilmek için, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan sahaya "Karşıyaka'ya Süper Lig yakışır" yazılı pankartla çıkma izni aldı. Ayrıca her maçında tribünde bandoyla coşku yaşayan Altınordu'da, bu maçta bando da tribünde yerini almayacak. Altınordu yönetimi, statta müzik yayını yapılmamasını da kararlaştırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kamil Okyay Sındır; “Kiraz üreticisi perişan”​
Sonraki Haber Moody’s’ten İzmir’e en yüksek not

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?