ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ali Poyrazoğlu Filizler için sahnedeydi

Ali Poyrazoğlu Filizler için sahnedeydi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Poyrazoğlu Filizler için sahnedeydi

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen “Karşıyaka Tiyatro Günleri”nde, sosyal sorumluluk etkinliğine de imza atıldı. “Dünya Tiyatrolar Günü”nde, Asi Kuş oyunu ile tiyatro severlerin karşısına çıkan usta sanatçı Ali Poyrazoğlu, oyunun gelirini Karşıyaka’nın Filizleri Projesi’ne bağışladı.

Bu anlamlı bağış sayesinde, Karşıyaka Belediyesi’nin, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs sağlamak için başlattığı proje kapsamında, 3 öğrenciye bir yıl boyunca burs sağlanacağı belirtildi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Türkiye’nin en önemli sanatçılarından biri olan Ali Poyrazoğlu’nu bu anlamlı davranışı için kutluyorum. İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimize burs sağlamak için herkesi sorumluluk almaya davet ediyorum” dedi. Poyrazoğlu ise “Bu güzel proje devam etmeli ve büyümeli. Tüm yurttaşların sahip çıkmasını bekliyoruz” diye konuştu. Karşıyaka Tiyatro Günleri, 8 Nisan’a kadar Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Trifunovic: 40 dakikalık bir maç daha var...
Sonraki Haber İGC'de seçimi Dikmen'in listesi kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?