ANA SAYFA > GÜNDEM > Ali Pehlivanoğlu Akhisarlıları Karşıyaka'daki iftar sofrasında buluşturdu…

Ali Pehlivanoğlu Akhisarlıları Karşıyaka'daki iftar sofrasında buluşturdu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Pehlivanoğlu Akhisarlıları Karşıyaka'daki iftar sofrasında buluşturdu…

Pehlivanoğlu Şirketler Grubu Kurucusu, Ali Pehlivanoğlu Süpermarketler zinciri sahibi, işadamı Ali Pehlivanoğlu Akhisar ve İzmirli dostlarını iftar sofrasında buluşturdu.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı Bostanlı DenizPark Restoran’daki yemeğe İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğdu, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Karşıyaka İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Karaman, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasi Başkan Yardımcısı Ufuk Merde, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay, TÜRFAD Akhisar Şubesi ve Akhisarspor Kurucu Başkanı Yılmaz Atabarut, Akhisar Belediye eski Başkanı ve AKSEK, TÜRFAD Akhisar Şube Başkanı Hüsnü Kahraman,  CHP İzmir eski milletvekili M. Ali Susam, Akhisar Spor Adamları Derneği Başkanı İbrahim Macana, Akhisarspor’un 1970 yılında şampiyon olan kadrosundaki futbolcular, Karşıyaka AK Parti, CHP, MHP İlçe başkan ve yardımcıları, Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi S. Mete Yazıcı, Bostanlıspor Kulübü ve Basketbol Adamları Derneği Başkanı Başkanı Avni Erboy, Akhisarspor'un eski başkanlarından Mümin Uçkun, Doğan Yorgancılar, Akhisargücü Masterler Futbol Kulübü başkan ve yöneticileri, İzmir Emniyet eski Müdürü Halil Tataş, Akigolar Taraftar Derneği başkan ve yöneticileri, Karşıyaka ve İzmir’de yaşayan Akhisarlılar ile Akhisar’dan gelen konukların katıldığı gecede eski dostlar kucaklaştı, hasret giderdi.
Akhisarspor’da 1970 yılında forma giyen Beşikçioğlu İmamı Adem Uran’ın dua okuduğu iftarda konuşan Ali Pehlivanoğlu, “Adem hocam ve Avni Erboy ile konuşmamız sırasında böyle bir fikir ortaya çıktı ve hep beraber bir araya geldik. Akhisarlı hemşerilerim benim buralara nasıl geldiğimi çok iyi biliyor. Dostlarla bir arada böylesine önemli günlerde bir arada olmanın keyfini yaşıyorum. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi.   
(Fotoğraflar: Yılmaz Durmaz)

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yılmaz Durmaz'a Milli Eğitim'den ödül...
Sonraki Haber Yine sallandık...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?