ANA SAYFA > SPOR > Aktif Şehir'den ''Aktif Festival''

Aktif Şehir'den ''Aktif Festival''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aktif Şehir'den ''Aktif Festival''

Türkiye’deki ilk ‘’Aktif Şehir’’ olan Karşıyaka Belediyesi, 19-20-21 Mayıs 2016 tarihlerinde, Bostanlı Pazaryeri’nde Karşıyaka Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali düzenliyor.

Organizasyon ve konsept danışmanlığını Dev Ajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi tarafından hazırlanan festival ülkemizde bu kapsamda ilk projeyi oluşturuyor.

İlk kez düzenlenen Karşıyaka Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali, interaktif şovlar, dans, müzik, spor ve söyleşilerle,  İzmirlilere hareketli ve keyifli günler yaşatacak.

 Yelda Çetiner’in “Kalp Nefesi Meditasyonu’’, Barış Devir’in ‘’Ironman ’’ söyleşisi, Ela Erdin “Yoga’’, Müzeyyen İşler ‘’Olumlama Teknikleri ve Haftasonuna Hazırlık, Özgüven Ateşleme Egzersizi” workshop uygulaması, Ege Yoga Derneği ‘’Yoga’’, Sinem Paker ‘’Sağlıklı Beslenme’’ söyleşisi, Ömür Abay ‘’Zumba’’, Metin Ergün ‘’Spor ve Sağlık’’ söyleşisi, Cüneyt Tuğrul  “Kısıtlayıcı İnançlardan Kurtulma ve Sağlıklı Yaşam” söyleşisi, Manolya Özek “Mutluluk” söyleşisi, Şerife Karahançer “Yoga”, Nevdar Dönmez “Kahkaha Yogası”, Altango Dans Okulu “Tango Workshop”, Capoeira Dans Gösterisi, Nursen Akat ve Pelin Çevik “Zumba”, Kuba Spor “Pilates”, Leyla Ünder ve Burak Songül “Zumba”, Ece Bakıcı “Sağlıklı Yaşam ve Triatlon” söyleşisi, Ferrin İlbay Yalnız ve Elçin Kasal “Gyrokinesis” söyleşisi, Mustafa Toğan “Nefes Terapisi”, Karşıyaka Belediyesi Latin Dansları Gösterisi,  Kadınlar Aerobik Grubu, Karşıyaka Belediyesi Yoga Grubu ve  Club Sportiva’nın “Pilates, Zumba, Mix, Insanity, ve Kick Boks”  ile yer alacağı festival, iyi yaşamı benimsemiş herkesi bir araya getirecek.

DEV Ajans organizasyonunda gerçekleştirilecek Festivalde, giriş tüm sporseverlere açık ve ücretsiz olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençlerin ''En Değerli''si, ödülünü aldı
Sonraki Haber Karşıyaka'nın genç yeteneğine büyük onur

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?